Home » ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Συντάκτης: Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος

Η ΤΗΕ FRANCHISE CO. έχοντας συμβάλει στην επιτυχημένη πορεία, την δημιουργία και ανάπτυξη εμπορικών δικτύων λιανικής, αντιλαμβάνεται σωστά τις όποιες επιχειρηματικές αναζητήσεις και οράματά σας και δημιουργεί εξατομικευμένες προτάσεις απόκτησης της δικής σας ατομικής επιχείρησης. Κάθε ανάγκη σας στον τομέα της ατομικής ή συλλογικής επιχειρηματικότητας, αξιολογείται ως μοναδική και μεθοδεύεται προσεκτικά με συνέπεια και αποτέλεσμα.

Στα πλαίσια αυτού του ρόλου μας θα θέλαμε καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας, να αναζητήσετε πληροφορίες από την ΤΗΕ FRANCHISE CO., για κάποια επιχειρηματική ιδέα που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας και να σας προσφέρουμε σήμερα μέσα από την συσσωρευμένη εμπειρία και την διαρκή ενημέρωσή μας την επιχειρηματική – επενδυτική εκείνη πρόταση που αξίζει ο καθένας σας.

Συνεργασία για ανάπτυξη δικτύου franchise

H THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων. Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και συνεργασίες με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα franchising και retailing.

H THE FRANCHISE CO. δημιουργήθηκε το 1997 από τον κ. Παναγιώτη Ρουσόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο του franchise και retail από το 1984. Από την ίδρυση της, συμμετέχει με ιδιαίτερη επιτυχία στην οργάνωση και ανάπτυξη εταιρειών με τη μέθοδο του franchising. Εργαζόμαστε με τη διοίκηση επιτυχημένων εταιρειών, οι οποίες επιθυμούν περαιτέρω ανάπτυξη αξιοποιώντας τη δυναμική του franchise, ενώ παράλληλα παρέχουμε υπηρεσίες προς υποψήφιους franchisees οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν σε κάποιο δίκτυο.

Συσσωρεύοντας εμπειρία από το 1997 και μεταφέροντας την 25ετή και πλέον εμπειρία των στελεχών της, η THE FRANCHISE CO. έχει αναλάβει στη μέχρι σήμερα πορεία της το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων για την ανάπτυξη δικτύων λιανικής μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων στο χώρο του retail. Στο πελατολόγιο μας συγκαταλέγονται γνωστές αλυσίδες του λιανεμπορίου όπως: VODAFONE, ETEM, OPEN 24, INFOQUEST, MICROLAND, 5ASEC, COSMOTE, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ, L’ ARTIGIANO, ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, MEDIA STROM κ.α.
Η THE FRANCHISE CO. είναι στη διάθεση σας να λύσει οποιεσδήποτε απορίες έχετε πάνω σε θέματα franchise, είτε αυτές προέρχονται από εδραιωμένες εταιρείες του χώρου και υποψήφιους franchisors είτε από άτομα τα οποία εξετάζουν την πιθανότητα εισόδου σε ένα δίκτυο.

Νέοι Franchisors

Νέοι FranchisorsΟι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν μέσω franchising χρειάζονται έναν έμπειρο καθοδηγητή που να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες αυτής της μεθόδου ανάπτυξης και να μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τα πλεονεκτήματα της, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για τον franchisor.Η THE FRANCHISE CO. αποτελεί την κορυφαία επιλογή συμβούλου στην Ελλάδα στην ανάπτυξη δικτύων λιανικής με τη μέθοδο του franchising, έχοντας αναπτύξει δίκτυα λιανικής για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.

Το franchising αποτελεί μία μέθοδο διανομής προϊόντων ή/και υπηρεσιών μέσα από μία σχέση συνεργασίας, στην οποία ο franchisor (δικαιοπάροχος) χορηγεί στον franchisee (δικαιοδόχο) το δικαίωμα να πωλεί προϊόντα ή/και υπηρεσίες που πρώτος έχει αναπτύξει. Ο franchisee εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες, δομές, συστήματα και concept/εταιρική ταυτότητα που έχει αναπτύξει ο franchisor.

Το συμβόλαιο συνεργασίας δικαιοπάροχου – δικαιοδόχου, δεσμεύει αμφότερους σε μία στενή και μακροχρόνια οικονομική και εμπορική συνεργασία με στόχο το αμοιβαίο όφελος (win-win situation).
Τα τελευταία χρόνια το franchising γνωρίζει μεγάλη αποδοχή και στην Ελλάδα, αφού πλέον των 560 επιχειρήσεων franchise αξιοποιούν τις δυνατότητες του θεσμού συνεργαζόμενες με περίπου 3500 franchisees.
Για την υποστήριξη των νέων franchisor η εταιρεία προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες όπως:
 • Σχεδιασμός και εκκίνηση συστήματος franchise
 • Πιλοτική διαδικασία
 • Ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύου

Η THE FRANCHISE CO., κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εμπειρίας της στο χώρο των συμβουλευτικών και μελετητικών υπηρεσιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί ως ηγέτης στο χώρο του franchise και του retail, που χαρακτηρίζεται από τη δυναμική της συνεισφορά στην επιτυχή ανάπτυξη δικτύων και την καινοτόμα προσέγγιση της στρατηγικής ανάπτυξης συστημάτων διανομής.

Εκδόσεις σχετικά με το Franchise | Franchise Success

franchise-success

Το FRANCHISE SUCCESS είναι ένα επιχειρηματικό περιοδικό με επιτυχημένη πορεία 12 ετών. Ως κύριο στόχο του έχει την παροχή αναλυτικής και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης σχετικά με την οικονομική δραστηριότητα και τις προοπτικές που σχετίζονται με τον τομέα της δικαιόχρησης (franchising).

Σε κάθε τεύχος του FRANCHISE SUCCESS φιλοξενούνται έγκυρες αναλύσεις για όλες τις επίμαχες πτυχές που αφορούν τo franchising, καθώς και case studies (παραδείγματα εταιρειών που αναπτύχθηκαν με βάση το μοντέλο του franchising). Επίσης καίριας σημασίας για τον αναγνώστη είναι η δημοσίευση συνεντεύξεων των πρωταγωνιστών του χώρου που επιτυχημένα εφαρμόζουν τη δικαιόχρηση στο αναπτυξιακό επιχειρησιακό τους μοντέλο.

Τhe Franchise Excellence Center

Τhe Franchise Excellence Training Center

Η THE FRANCHISE CO. διαθέτει υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στην αποτελεσματική διαχείριση δικτύων Franchise και έχει αναπτύξει μια σειρά μοναδικά εργαλεία και προγράμματα ανάπτυξης και ενσυνείδητης δέσμευσης του ανθρώπινου δυναμικού είτε είναι στελέχη υποστήριξης δικτύου είτε franchisee (δικαιοδόχους).

Με στελέχωση από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, διεθνείς συνεργασίες, άριστη γνώση των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών των δικτύων Franchise και δοκιμασμένο και μεθοδολογικά ολοκληρωμένο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών, διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας και μεγιστοποίησης της επιχειρησιακής απόδοσης.

 1. Επιλογή & Αξιολόγηση προσωπικού κεντρικών υπηρεσιών δικτύου
 2. Εκπαίδευση στελεχών των κεντρικών υπηρεσιών και των δικαιοδόχων
 3. Διαδικασίες ανίχνευσης εκπαιδευτικών αναγκών δικτύου
 4. Σχεδιασμός και υποστήριξη Εκπαιδευτικών Ακαδημιών Δικτύου
 5. Σχεδιασμός εκπαιδευτικού υλικού και εκπαίδευση εκπαιδευτών
 6. Συστήματα οργάνωσης και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων
 7. Διάγνωση πιθανών προβλημάτων μεταξύ δικαιοπάροχων και δικαιοδόχων
 8. Έρευνα εταιρικού κλίματος και ανάπτυξη εταιρικής φιλοσοφίας
 9. Έρευνα ικανοποίησης και συμπεριφοράς των δικαιοδόχων
 10. Ανάπτυξη προγραμμάτων για την επίλυση συγκρούσεων μεταξύ δικαιοπάροχων και δικαιοδόχων
 11. Αξιολόγηση και ενδυνάμωση των απόδοσης των δικαιοδόχων και του προσωπικού